Om os

Om Frisør Lillemy

Vi er tre frisører der brænder for vores job og vores kunder. Vi har mange års erfaring og tilstræber hele tiden at blive bedre og holde os opdateret indenfor de nyeste trends. For os alle tre ligger det vores hjerter nær, at du som kunde slapper af og får en god oplevelse i den hyggelige og rolige atmosfære i salonen. Vores passion er et fuldendt resultat, og vi nyder hele rejsen dertil. Vi varetager også håropsætninger til særlige begivenheder. Fælles for os alle er, at vores kærlighed til arbejdet afspejles i stemningen i salonen samt kvaliteten af vores arbejde.

Vores produkter er økologiske og miljøvenlige, og vi går ind for bæredygtighed. Derfor bruger vi det økologiske mærke Kevin Murphy til styling og pleje af dit hår. Til farvning af dit hår bruger vi mærket Zenz Therapy. Zenz Thearpy er ekspert inden for sundere hårfarve og leverer hårfarver af højeste kvalitet. Vi arbejder ikke med traditionelle kemiske produkter der kan indeholde skadelige stoffer. Vi bruger kun hårfarver som lægger sig uden på hårstrået, hvilket forstærker det enkelte hårstrå og giver mere volumen.

Vores team

Mød os

Mie Bjernø
Mie Bjernø
Ejer & frisør (barsel til dec.)
Sigrid Nordang
Sigrid Nordang
Frisør
Udtalelser

Det siger kunderne

Som teenager er det fedt at komme hos Mie med vilde ideer og få dem udlevet. Lige nu er mit hår græs grønt, og jeg har fået klippet helt kort pandehår. Mie er virkelig professionel og samtidig helt vildt sød.

Jeg kommer hos Mie, fordi hun er dygtig til sit fag, og fordi der er en rigtig behagelig og afslappet atmosfære i salonen. Jeg er tilfreds med resultatet hver gang, og samtidig er det en rigtig god oplevelse.

De er altid fleksible, man mærke højt service niveau med det samme, og så er kaffen også rigtig god. Bestemt en anbefalelses værdig frisør salon.